5. Sınıf Veli ve Öğrencilerimizin Dikkatine

Sayın Velilerimiz;

1-Milli Eğitim Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda 5.sınıfların yüz yüze eğitimi 02.11.2020 Pazartesi gününden itibaren başlayacaktır.

2-5. ve 8.  sınıfların yüz yüze eğitimi Pazartesi-Salı ve Perşembe-Cuma günleri  iki grup halinde yapılacaktır.

3-Beşinci sınıflar PazartesSalı ve Perşembe-Cuma günleri her şube iki gruba ayrılmış ( 5/A-5/A2),(5/B-5/B2),)şekilde yüz yüze eğitim yapacaklardır.

4-Sınıfların oluşumu 11  öğrenci 1.grupta;geri kalan 10 öğrenci 2.grupta olacaktır.

5-Gruplar eski binadaki  kendi sınıf ve şubelerinde ders göreceklerdir.

6-Yüz yüze eğitim için okula gelecek olan öğrencilerimiz maske,mesafe ve hijyen kurralarına azami dikkat edecektir.

7-Taahhütname vermeyen velilerimiz mutlaka sınıf öğretmeni ile irtibata geçip doldurması gerekiyor.

8-Servis ile gelecek öğrencilerimiz bilgilerini sınıf öğretmenine bildirecekler.Ayrıca tüm gerekli kurallara uyması gerekiyor.

9-Milli Eğitim Müdürlüğünden gelen bilgi ile öğretmen ve öğrencilerin okula gelirken HES kodu almalarına gerek kalmadığı,temaslı olan kişi ile ilgili bilgiyi  sistem otomatik olarak öğrencinin  kayıtlı olduğu okul yönetimine sms ile bildirilecekmiş.

10-Öğrencilerimiz yüz yüze eğitim için okula gelirken okul kıyafeti ile geleceklerdir.Ekonomik olarak okul kıyafeti alamayacak olan velilerimiz temsilci veli veya sınıf öğretmeni ile irtibata geçsin.Ayrıca okul kurallarına uygun hareket edeceklerdir.

121-Diğer günlerde 5. Ve 8.sınıfların dersleri  ders proğramında belirtildiği gibi iki grup birlikte uzaktan eğitim şeklinde işlenecektir.

12-Diğer 6.ve7.sınıflar ders proğramında belirtildiği gibi derslerini şimdilik  uzaktan işlemeye devam edeceklerdir.

13-Okul kantinimiz gerekli hijyen kuralları çerçevesinde açılacaktır.Bu nedenle veli ve öğrencilerimiz gerekli maske,mesafe ve hijyen tedbirleeine azami uyum göstereceklerdir.

14-Velilerimiz okul ile ilgili bir konuda sınıf gönüllü temsilci  velimiz ve/veya sınıf şube rehber öğretmeni ile irtibata geçebilir.

15- 5/B sınıf şube rehber öğretmeni Matematik öğretmeni Abdullah SAPMAZ olmuştur.5/A sınıf şube rehber öğretmen İngilizce Öğretmeni Mustafa DİNGİL  olmuştur.

16-Yüz yüze eğitime öğrenciyi göndermek istemeyen velimiz okul idaresine dilekçe ile bildirecekler.Devam zorunluluğu yoktur fakat uzaktan eğitim yolu ile tüm dersleri eba tvden takip etmesi gerekiyor.Çünkü her öğrenci tüm müfredattan sorumludur.

Tüm velilere duyurulur.01-11-202001-11-202001-11-202001-11-202001-11-2020

Yayın: 01.11.2020 - Güncelleme: 01.11.2020 21:03 - Görüntülenme: 339