T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
NEVŞEHİR / GÜLŞEHİR - 100.Yıl Şehit Şahin Kaya Ortaokulu

OKULUM TEMİZ BELGESİ DENETİMLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

OKULUM TEMİZ BELGESİ DENETİMLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Bakanlığımız ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgelendirme programı kapsamında bugün okulumuzdaki denetimler İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri Nail Yıldırım ve Korel Yılmaz tarafından gerçekleştirildi. Sorunsuz şekilde tamamlanan denetim süreci ile ilgili özverili çalışmaları için en başta Müdür Yardımcımız Ilhami KAYA  olmak üzere tüm idareci arkadaşlarıma,okulumuz hijyen kuruluna ve sürecin görünmez kahramanları Yardımcı Personelimize yürekten teşekkür ediyorum... Okulları birlikte güvenle devam edeceğiz...

OKULUM TEMİZ BELGESİ NEDİR?

Bakanlığımız ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgelendirme programı yürürlüğe alınmıştır.

Başvuru sonrasında, Bakanlığımız ve TSE işbirliğinde oluşturulan eğitim programları ile yetkilendirilen Tetkik Görevlileri tarafından bu okullar yerinde denetlenip kontrol ve belgelendirmesi yapılacaktır.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 30.10.2020 - Güncelleme: 30.10.2020 22:09 - Görüntülenme: 115
  Beğen | 1  kişi beğendi