Haz

Müdürümüz Sayın Resul Çevik, Şube Müdürümüz Sayın Cengiz Karaağaç ile birlikte okulumuzu ziyaret etti. Ziyaretinde 8. sınıf öğrencilerimizin derslerine katılan Müdürümüz, öğrencilerimize sağlıklarını korumaları yönünde telkinde bulunurken Liselere Geçiş Sınavı (LGS) için başarı temennilerinde bulundu. Okul içinde ve dışında yaptığı çalışmalardan dolayı okul müdürümüz Sayın Murat Er'e teşekkürlerini bildiren İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Resul Çevik, okulun çehresinin olumlu yöndeki değişimlerinin öğrenci motivasyonunu artıracağını belirtti.

Haz

HAYAT BOYU ÖĞRENME HAFTASI KUTLU OLSUN

Nis

İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet Kavanoz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilçemiz ilkokulları ile ortaokulları arasında düzenlenen şiir yazma ve resim yapma yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimizi makamında kabul ederek hediyeler ve başarı belgeleri takdim etti. Okulumuz 5-A sınıfı öğrencimiz Elif BALDEMİR resim dalında ilçe 1.si ,7-A sınıfı öğrencimiz Zeynep İrem GÜDEM şiir dalında ilçe 1. si olmuştur.

Nis

Okullarda bir araya gelemediğimiz şu günlerde 23 Nisan  Ulusal Egemenlik ve Çucuk Bayramı çoskusunu evlere taşıdık.Ögrencilerimiz evlerine türk bayrağı asarak ve resim yaparak süslendirdi.Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çucuk Bayramı kutlu olsun.Yüzyıllar Yaşa 23 nisan!

Nis

Okulumuz Tören Alanına Sınıfların konumunu belirleme amacıyla şube isimlerini çizdik. Bu suretle öğrencilerimiz tören ve etkinliklerde düzen ve tertibi özümsemiş olacaklardır. Bu çalışmada emeği geçen değerli öğretmenlerimize ve okul çalışanlarımıza  teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz Öğretmenlerinin Kütüphanemize Kitap Bağışı Devam Ediyor.

Nis

18 Mart Çanakkale Zaferimizin 106. yıl dönümünü kutluyor ve başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale'yi geçilmez kılan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Okulumuz Çalışanı Şerife KORKUT' a da  Teşekkürler

Nis

Mahalle Muhtarımız Turgay Nail YILDIRIM ve Eşi Gülten YILDIRIM' a da Çok Teşekkürler

Nis

İlçemiz Kaymakamı Sayın Ahmet Kavanoz, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri kapsamında yapılan kompozisyon ve şiir yazma ile resim yapma yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize hediyelerini ve plaketlerini takdim etti.