TEŞEKKÜRLER AHMET ŞAHİN

Teşekküreler

Kütüphanemize Kitap Bağışları Devam Ediyor

Mrt

Okulumuza Genç Nevşehirliler Derneği öncülüğünde hayırsever Korucu ailesi tarafından kütüphane kuruldu.

Okulumuzun Yangın Köşemiz Artık Daha Renkli

Mrt

Vurulup, tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,/Bir hilal uğruna yarap ne güneşler batıyor.// Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker/Gökten ecdat inerek öpse o pak alnı değer.// Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın?/Gömelim gel seni tarihe desem sığmazsın.(Mehmet Akif ERSOY)

Mrt

03.03.2021 Çarşamba günü saat 20.00-21.00 arasında okuma etkinliğimizin devamı niteliğinde "Eğlenceli Tarih 'Milli Şairimiz Mehmet Akif'" adlı kitabın yazarı Sayın Metin Özdamarlar ile öğrencilerimiz çevrim içi toplantıda bir araya geldiler.

Yine Okulda Çalışma Yine Ramazan KAYA

Mrt

Sınıf Kitaplıklarımızı yenileyen Marangoz Yaşar ÇEVİRME ve Velimiz Salih TERLEYEN'e çok teşekkür ediyoruz.

Günün Anısına Hediyelerimizi Takdim Ettik

Misafirlerimizle Kitap Okuyoruz.